OPPDATERING

Yesss, da var jeg tilbake igjen etter en uke med hjemmeeksamen. Jeg må beklage for dårlig input på bloggen av den grunn. Men her skal dere få en liten oppdatering av de siste dagene.

Det har desverre blitt dårlig med trening på meg denne uka, og det meste av treningen ble denne uken byttet ut med godterier og søppelmat. Derfor ser jeg nå frem til å begynne med treningen igjen.

Det har vært mange lange dager hos Guro og Thomas, men nå er vi omsider ferdige med gruppeeksamen i idrettssosiologi. Nå gjenstår bare muntlig eksamen i samme fag,

Under ser dere et bilde fra nest siste dag av oppgava. Da begynnte jeg å tasse hjemmover kl. 02.00 om natten. Man kan si at vi har levd som huleboere i en uke.

Når jeg omsider kom hjem var det å mokke i et brød i brødbakermaskinen, slik at jeg kunne få nybakt brød til frokost. Det ble et Sondre spesial denne gang, med rug, havregryn, gullerot og cottage cheese.

Innhold:

405 ml vann

2 ss olje

400 g hvetemel

260 g rug

100 - 150 g havregryn store

1 ss honning

1 ts salt

2 ts tørrgjær

2 raspede gullrøtter

100 g cottage cheese

 

I morgen begynner heldigvis dagen med trening kl.07.30 og ikke eksamensjobbing :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits