AFTER WORK WOD

I dag jobbet jeg og min treningskolega Rune sammen. Som en avtale har vi blitt enige om at vi skal kjøre en CF for hver gang vi jobber sammen. I dag kjørte vi to forskjellige WODer som var meganice, som Rune pleier sier.

Vi har også nå begynnt å se på WOD`s fra WODSHOP.org. Dette er en nettside der man selv kan velge forskjellige rammer for hva WODen skal bestå av. 

Det er stor hjelp i at jeg og Rune kjører CFene sammen nå. Vi pusher hverandre slik at vi oppnår best mulig resultat på WODa, og dersom man må ha en liten pustepause er vi kjapt på hverandre for å få personen til å sette i gang igjen. 

Under ser dere Gullbrings stolte frontere av CrossFit i Bø ;)

Under ser dere hvilken WOD WODshop.org valgte til meg i dag.

I løpet av dagen i dag fant jeg og Kari (resepsjonisten) ut av at vi hadde lyst til å lure Rune litt. Derfor gikk Kari til Rune og sa at alle som jobbet måtte begynne å gå med nisselue siden det nærmet seg jul. Rune lo godt, menn gikk 5-på. Han gikk med nisselue i ca. 30 min før han tok den av. Det ga både kunder som var i basenget og andre kolegaer en veldig god latter.Takk for en fantastisk dag  :D

 

2 kommentarer

Caroline Therese

08.12.2012 kl.19:44

Beste instruktørene som motiverer enormt! all ære for at det blir synlige muskler;-)

Sondre

09.12.2012 kl.21:55

Takker og takker. Veldig hyggelig tilbakemelding Caroline ;)
Stå på videre :D

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits