GRYTIDLIG

Frokosten startet kl. 07.30 og besto i dag av 300 g mager cottage cheese, 500 g yoghurt og mussliblanding av ypperste kvalitet. Rett etter frokost var planen å løpe en tur før forberedelsene til muntligeksamen skulle påbegynne. 

Som nevnt var det en løpetur som sto på programmet fra morgendagen av. Da jeg stakk nesa utenfor døre, merket jeg fort at buffer og hansker skulle på. med nesten minus åtte grader ute, er det lett å få frysen i seg. I løpet av turen fikk jeg med meg både soloppgangen og noen rådyr, som jeg selvfølgelig ikke var kjapp nok til å ta biler av.

Men det var ikke bare positive ting med dagens løpetur. Da jeg ville innom Bø sommerland en tur, viste det seg at de hadde stengt for sesongen og det var ingen til å selge meg billetter :P

Løpinga endte på rundt 15 km og jeg stoppet klokka på rundt en time og tjue minutter.

Videre var det jobb på Gullbring der jeg i dag var vakt på styrkerom og i svømmehallen. Jeg kjørte også en time i dag,  "Den Ultimate Mageøkta".

Etter jobb var det Body Beast trening og en CF med Rune. 

WOD:

150 wallball

Nå er jeg klar for senga og en fin natt med gode drømmer, natta :)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits