WOD IN ÅMLI

Først vil jeg beklage for at det har vært lite med innlegg de siste dagene. Nettet har vært borte i noen dager, men nå er det tilbake og jeg er igjen klar for blogging.

Fredag 7. desember var jeg CrossFit-instruktør på Åmli vgs idrettslinja. Her skulle jeg kjøre en beinhard WOD som jeg håpte de skulle kjenne i flere dager etter. WODen jeg kjørte var en team wod som heter

"don`t drop the baby". Denne WODen handlet om at hvert team skulle fullføre et gitt antall repetisjoner innad i teamet. Mens den ene holdt på med øvelser, skulle den andre holde en 20 kg vektskive og motsatt.

WODen så slik ut:

Worm up:

3 runder 

 50 m løp

10 push-ups

20 atomic sit-ups

 

Hoveddel: 

Don`t drop the baby !

Starter - 100 push-ups/andre personen tar 2 dobbeltlengder løp.

3 runder:

40 x tuckerjump

40 x kettlebell swing

20 x burpees

20 x wlaking on walls

 

Finisher- 200 airsquat / den andre løper en dobeltlengde med vekta 20 kg (babyen). Man bytter for hver runde.

 

Disse elevene + en lærer (Stig the machine Tveit) kan jeg ikke gjøre noe annet enn å skryte av. De sto på helt til de var ferdige med økta og jeg håper jeg ga elevene et fint innblikk i CrossFitens verden.

Her ser dere gjengen.


 

 

Én kommentar

Stig "The mean machine" Tveit

09.12.2012 kl.23:21

Tusen takk for en god økt Sondre. Morsomt å avslutte uka med en slik økt. Du er alltid hjertelig velkommen hjem til "familien" i Åmli :)

Mvh Stig

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits