THE NEW STYLE

I dag prøvde jeg å være litt kreativ med treninga mi. Planen var å kjøre en CrossFit, men da mamma spurte om jeg ville ut å måke tenkte jeg at noen CrossFit kom det ikke til å bli i dag. Meeeen hvorfor ikke gjøre snømåkinga om til en real WOD !

Jeg ville se hvor fort jeg kunne få skoffet parkeringsplassen hjemme. Da var det bare å ta på seg henskene, lua og vinterbuksa. 

Stopperklokka på og :

3.....

2.....

1.....

GO !!!!

Da plassen var ferdig stoppet jeg klokka på 19.26 min og sier meg fornøyd med den.

Denne WODen er absolutt anbefalt dersom du vil gjøre noe kjedelig om til noe hard og gøy. Tenk deg det, man får gjort to fluer i en smekk. Man får en god treningsøkt der man trener både cardio og styrke, samt man gjør noe som man måtte gjort uansett.

Jeg har også fått kettlebellsa mine hjem til Arendal og har flittig brukt kulene de siste dagene. Her er en WODen jeg kjørte i dag og en anbefalning til dere lesere som har tilgang på kettlebells.

50-40-30-20-10

repetisjoner av:

kettlebellswing, squats m/kettlebell og jerk (halvparten pr.arm)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits