LIGHTNING

I dag har jeg nesten bare sett over at min siste innlevering ser bra ut. Dette er en logg som vi har skrevet i FAH (fysisk aktivitet og helse) faget. 

Videre i dag har jeg også funnet ut av at jeg kanskje burde finne en serie å følge med på, og siden jeg har hørt så mye skryt av serien "Game of Thrones" bestemte jeg meg for å begynne å se den. Jeg må si at den begynner lovende men jeg har igjen en og enhalv sesong. 

Etter å ha sett noe episoder av serien fant jeg ut av at jeg kanskje måtte gjøre noe annet enn å sitte inne og glo.

Som dere allerede vet er en dag uten trening, en dag uten mening. 

Derfor kjørte jeg igang med en intensiv økt som ikke varer så lenge men derimot er sykt vond. Økta består av push-ups på kettlebell, atomic sit-ups og kettlebellswing.

100 x push-ups

100 x atomic sit-ups 

100 x kettlebellswing

Dette er en dreper dere lesere bare MÅ prøve. Første gang man prøver en slik økt må man bare ta tiden til hjelp og ta noen småpauser i blandt. Prøv å ikke ha lengere pøuse enn to repetisjoner av gangen.

Senere på kvelden ble jeg spurt om å bli med på en liten innebandymatch. Det var selvfølgelig noe jeg måtte bli med på. Det var også det siste jeg gjorde for dagen.


Nå er jeg klar for senga og en god natts søvn :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits