GOD MORGEN NORGE

Dagen begynnte med at jeg våknet opp til et iskaldt rom, derfor bestemmte jeg meg for å holde meg under dyna en ekstra halvtime. Jeg bestemte meg for å ta sats og sette på varmovnen og hev dyna til sides, løp bort og skrudde på ovnen før jeg løp tilbake og under den gode varme dyna igjen. Da rommet endelig holdt en passe temperatur, tok jeg på meg noen gode varme ullsokker og en ullfrotè fra militærets gode tider og tasset opp for å lage meg en god frokost.

I dag ble frokosten en mandarin, en kiwi, en banan og en frokostblanding med cottage cheese, kirsebær yoghurt og mussli.Da jeg sto på kjøkkenet innså jeg hvor deilig det er å endelig ha fått snøen hit til det kalde nord.Resten av dagen kommer til å gå med til en del feltloggskriving og trening :)

Ha en fantastisk dag folkens :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits