LØPING I SNØSTORM, DERETTER STYRKE I VARMEN

Som sagt tidligere i dag så skulle jeg ut og trene i løpet av dagen. Før den tid måtte jeg prøve å få unnagjort noen julegaver. Men det å handle julegaver er ikke bare,bare. Jeg brukte godt og vel 3 timer på å prøve å finne ut av det, men måtte til slutt si meg fornøyd med å ha fått kjøpt en julegave, noe som må være ny PR (personal record).

Klokken passerte 18.00 og jeg gjorde meg klar til å komme meg ut i snøføyken. Med grader ned mot 15 minus er det ingen spøk når man skal ut og løpe. Her ser dere meg tettpakka med ullfrotè og mer til.

Da jeg kom hjem fra min 1 time og 15 minutter lange løpetur var jeg ganske frossen, så dermed ble konklusjonen til at jeg måtte ta meg en liten styrketrening.

Økta jeg kjørte i dag besto av øvelser som alle og en hver  kan gjøre hjemme. Siden jeg har private kettlebells liker jeg å bruke de så mye jeg kan. Men det finnes også øvelser som kan erstatte kettlebellsøvelsene.

Her får dere dagens styrketrening. Den er rimlig lik økta fra i går.

100 x push-ups (50 breie / 50 på kettlebell eller med smal avstand mellom hendene)

100 x kettlebell swing / dersom du ikke har tilgang på kettlebells kan du kjøre raske knebøy (bruk hendene aktivt)

100 x utstrekkere

Under ser dere bilder som illustrerer øvelsene.

Breie push-ups


Smale push-ups på kettlebell

Kettlebell swing (Russian style)

Utstrekkere

I går klarte jeg selvfølgelig å glemme vaskingen av shakeren min. Dermed luktet ikke den veldig godt da jeg skulle ha i meg proteinene mine. Lillesøsteren min hadde heldigvis glemt sin hjemme, så i dag ble det rosa ;)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits