6 TIMERS TRENINGSØKT

I går gjennomførte jeg et rituale innen triathlon. Mange triatleter gjennomfører en svømmeøkt som består av 100 x 100 m. I tilegg til dette ritualet bestemte jeg meg for å løpe til og fra svømmehallen som ligger i Froland, ca. 13 km pr. vei. Jeg begynte økta kl. 14.00 , ankom svømmehallen 15.00 og var ikke hjemme før rundt 21.00. Da var alt gjennomført, rundt 26 km løpting totalt og 10 km svømming. 

Til svømmehallen brukte jeg 59 minutter, på 100 x 100 m svømming brukte jeg 3 timer og 9 minutter og på løpingen hjem igjen brukte jeg 1 time og 14 minutter. 

Da jeg kom hjem fra denne økta var det ikke mye krefter igjen i denne karen. Jeg fikk i meg litt mat og satte på en film før jeg gikk til sengs og sovnet som en stein. Skuldre og armer værket, og huden var full av fuktighetskrem ettersom jeghadde blitt ekstremt tørr etter så mye svømming i klorvann.

Her begynner økta.

Fremme ved Frolandia.

Endelig ferdig med 100 x 100 metere.

Og der var jeg ferdig med den lange ferden.Da jeg kom hjem var dette den randome t-skjorten jeg tokk på meg. Passet meg helt fint.

I dagmorest måtte jeg ut og skuffe en halv meter med tung snø. Jeg kjente dermed effekten og stølheten av gårsdagens treningsøkt. Men det var ingenting i forhold til det som ventet meg etter over 3 timer med snømåking. Nå er kroppen min helt ødelakt :P

Resten av dagen har jeg og min mor begynnt på julebaksten. I dag var det krumkaker som sto for tur. Det er jaggu meg godt med julebakst :)
kl. 23 i kveld er det tid for litt dørvaktjobb på Havnepuben i Arendal. Det skal bli godt og prøve seg som vakt igjen etter nesten et år vekke.

Dere lesere må ha en videre flott aften og kose dere masse ;)

Sjalabais :D

Én kommentar

Rannei Skaali

15.12.2012 kl.20:57

Wow, bra jobba! :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits