BEKLAGELSE

Jeg må beklage så mye at jeg villedet dere lesere til å tro at vi var trygge. Det viser seg at det er den 21. desember jorden skal gå under. Men dere må innrømme at 12.12.12 hadde vært en mye kulere dato ;) Siden vi "mest sansynlig" bare har noen få dager igjen er det viktig å bruke de til noe nyttig, nemlig trening. Under bildet får dere en workout av meg. 

I sammenheng med 21. desember likte en kompis av meg dette bildet. Må innrømme jeg måtte dra litt på smilebåndet.http://www.facebook.com/photo.php?

Videre for dagen tenkte jeg meg å ta en liten workout på rommet, samt en liten CF som skal bestå av kettlebell swing, push-ups, squats og burpees. For dere som vil kjøre denne WODen og ikke har KB, har jeg satt et forslag til alternativ.

Tenker meg den kommer til å se slik ut i dag:

50 x KB swings / airsquats / knebøy uten vekt med høy frekvens

40 x squats

30 x push-ups

20 x burpees

20 x burpees

30 x push - ups

40 x squats

50 x KB swings airsquats / knebøy uten vekt med høy frekvens

Utfordring:

Prøv den ut du også da vel ;)

 

 

Én kommentar

Ironfitness sondre

17.12.2012 kl.19:13

surret litt med alternativ til øvelse, men det går helt fint å kjøre 90 airsquats for så å gå over på 30 push-ups ;)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits