MORGENTRENING TROSS JULEFERIE

I dag sto jeg opp kl. 05.30 for å bli med Arendal triathlonklubb på morgentrening kl. 06.00. Stedet vi trener på er en skole ca. 3 - 4 km hjemmefra, så da tenkte jeg at å løpe er vel det beste man kan gjøre en tidlig fredags morgen. Jeg kledde meg godt og satte på noe fin musikk, så var det bare å nyte turen til svømmehallen.

Da jeg kom frem var det også 4 - 5  andre som hadde klart å komme seg opp av den varme, gode senga for å starte dagen med svømming. I dag var det litt drills som sto for tur. Planen min så slik ut:

5 x 100 m crawl

5 x 50 m crawl med pads

5 x 50 m supermann 

5 x 50 m punsh

5 x 50 m 25 m crawl / 25 m crawl sprint

Total: 1500 m

Etter svømmingen løp jeg en liten omvei hjemmover. Hensikten med det var at jeg ville prøve å få et fint bilde av Arendal by slik at dere lesere kunne få se hvor fint det er her i Arendal. Meeeeen ! solen hadde desverre ikke stått opp enda ;)

Da var svømminga ferdig og klokken nermer seg 07.00.

Arendal sitt svar på eiffeltårnet.

Et lite glimt av Arendal i mørket.

Én kommentar

Han kjekke holangeren

21.12.2012 kl.13:02

Imponert Sondre :P hørte lasse hadde møtt deg da du hadde det lille stønte her for leden med å jogge til froland, svømme å hjem igjen :P

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits