HJEMMELAGA PROTEINBARER

Her er oppskriften på IronFitness sitt nye storprosjekt, nemmelig hjemmelaget energi og proteinbarer. Den oppskriften dere får nå er en nydelig proteinbar som gir mye energi og er like bra som de du ellers må bruke masse penger på. Absolut verdt å prøve. Dette er barer som passer til de fleste idretter og treningsøkter, endten du driver med skøyter, langrenn, triathlon, crossfit eller bare trener på et studio for å holde deg i form. Når man skal lage disse barene må man medregne mellom 15 - 30 min med effektiv barlaging. Grunnen til tidsforskjellen er fordi du kan velge å ha sjokoladedekke på eller ikke. I dag hadde jeg sjokoladebunn på mine proteinbarer.

Under finner dere både oppskriften på disse fantastiske proteinbarene, samt bilder :)

Ingredienser:

1 Banan, som skal moses i en bolle.
0.75 dl kokos olje (jeg smeltet den før jeg blandet den inn)
0,75 dl  peanutsmør (gjerne så rent som mulig, jeg bruker en som er 99,3 % peanøtter)
2-4 scoops med det proteinpulveret du liker best. Jeg anbefaler sjokoladesmak.

0.75 dl  kokosstrø
0.75 dl rosiner
0.75 dl vann
3 - 3,5 dl havregryn
1 dl sjokolad

Her har massen stått i frysen i ca. 1 time og jeg har begynt å kutte den opp i porsjoner for å dyppe dem i mørk sjokolade.

Her ser dere det ferdige resultatet og de smakte fantastisk godt :D

HVORDAN SYNES DU DISSE BARENE SMAKTE ?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits