OG DER KOM JULA !

I dag var jeg på julefokost med Tonje, Kristina og noen andre venner i Grimstad. Det snødde da jeg reiste fra Arendal, men da jeg skulle reise hjem igjen etter en del timer med god mat og brettspill, var det blitt en vannvittig snøstorm. Bilen var nedsnødd og etter 10 min med pussing var jeg klar for å reise hjemmover. Det tok ikke lang tid før jeg forsto at denne bilturen til Arendal ville ta laaaaaang tid. For det første snødde det så mye at man nesten ikke klarte å se, for det andre var det glatt. Tilsammen førte dette til at det på E18 (ordinær fartsgrense mellom 80 og 100 km/t) gikk i en fart på ca. 30 km/t.

Jeg kom meg heldigvis trygt hjem.

Litt senere på kvelde skulle min far hente Martine (min lillesøster) i byen. Han gikk ut døra og etter bare 2 min ringer det i telefonen min. 

"Kom ut og hjelp din gammle far med å sku, jeg sitter fast !"

Og ut ble det. Det viste seg at bilen sto bom fast. Etter 45 min med skuffing, strøing, hjelp fra naboer, dytting og litt drahjelp fra en passerende bil, fikk vi bilen løs. Det var da vi fant ut av at bilen skulle bli ståendes resten av kvelden.

Det er jo i grunn litt upassende for meg som skal jobbe på Havnepuben. Det er rundt 4 km hver vei hjemmefra og jeg vil ikke være hjemme før rundt kl.04.00 i morgentidlig, WOOPWOOP !!!

Men jeg får ta det som trening da ;)

Her er noen bilder fra dagen i dag.


På E-18 på vei hjem til Arendal. Lite sikt her je.Her står han far dønn fast og snart kommer det reddene hjelp fra gode naboer ;)

Hvordan har din lille julaften vært ?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits