CROSSFITSKO AV NISSEN

Nissen må ha synest jeg har vært en snill gutt gjennom dette året, for under juletreet lå det et par nye CrossFit treningssko fra Reebok til meg. Denne modellen heter Reebok zignano og virker som en god sko for å trene CrossFit med. I dag bestemte jeg meg for å prøve ut skoene litt, dermed reiste jeg ned til ATLETICA treningssenter for å kjøre litt deatlift, squat, pull-ups og kettlebellswing som er grunnøvelser i CrossFit.

Som avslutning på treningsøkta kjørte jeg en WOD som så slik ut:

Økende pull-ups per. 20 sek

Det vil si at man begynner med 1 pull-ups og har pause resten av de 20 sekundene. Deretter skal man gjøre 2 pull-ups på de neste 20 sekundene osv. Denne økningen skjer helt til man ikke klarer å fullføre antall pull-ups. 

Mitt resultat i dag ble 21. 

Her er et par bilder av mine nye CF sko :D


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits