ISMASKIN I HUS

Først må jeg beklage at det ikke blir bloggskriving hver dag i julen. Jeg er stadig på farten og får dermed ikke alltid tid til å skrive blogginnlegg. Jeg kunne sikkert ha skrevet, men jeg tror ikke det alltid hadde vært like interessant for dere lesere.

Men her er jeg nå igjen og skal fortelle dere litt om en ny dupedings jeg kjøpte her forleden. Alt begynte med et gavekort jeg fikk til jul som måtte brukes på jernia. Spørsmålet da er: Hva kjøper man da ?

Jo det skal jeg si dere ! 

Hvorfor ikke kjøpe seg sin egen lille iskremmaskin?  God hjemmelaget is er 1000 ganger bedre enn den man kjøper. I går ble det litt eksprimentering med både laging av karamellis og kokosis. Man kan si at kokosisen ikke ble helt som den skulle, men karamellisen var helt fantastisk. 

 Med i pakken fikk jeg med to isboller og selve blanderen. Isoppskrifter finner man lett på nett :D
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits