EN RØRENDE HISTORIE

Dersom dere lesere ikke har hørt historien om Dick og Rich Hoyt bør du bruke 15 minutter av din fritid på å få med deg denne rørende historien. Du kommer til å bli måløs og ikke minst kommer du til å sitte med en stor klump i halsen og gåsehud. De to youtubefilmene handler om en far og hans funksjonshemmede sønn. 

En dag spør sønnen om hans far vil hjelpe han med å fullføre en maraton ( 42 km ), faren sier ja uten å nøle.

Ved en senere annledning spør sønnen om de ikke kan gjennomføre en maraton til. Faren svarer som første gang, ja uten å tenke noe videre på det. 

En liten periode går når sønnen igjen spør faren om han har lyst til å hjelpe han med å gjennomføre noe, men denne gangen er det ikke bare en maraton det er snakk om. Nå vil sønnen gjennomføre en IronMan. Det vil da si 3,8 km svømming, 180 km sykling og 42 km løping. Faren svarer igjen ja uten å nøle. 

Jeg synes dette er en fantastisk historie som viser hvor sterkt forholdet mellom far og sønn kan være. Dette var en historie som traff meg veldig.


http://www.google.no/imgres?q=Dick+%26+Rick+Hoyt&num

FILMER:

http://www.youtube.com/watch?v=dDnrLv6z-mM

http://www.youtube.com/watch?v=TtIfeBJzIEs

Hva synes du om denne historien?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits