TEIPEKURS OG KETTLEBELL INSANE

I dag hadde vi teipekurs på skolen. Vi fikk masse nyttig kunskap som gjør klassen min i Bø til noen skikkelig gode teipere. Vi lært om teiping av blandt annet fingre, bein, legg, kne og skulder. Jeg var på gruppe med Caroline. Jeg vil si at utførelsen av teipingen våres var fenomenal selv om kanskje Caroline var hakket mer proff enn meg ;) 

Nyttår er passert og det var igjen klart for kettlebell på Gullbring kulturanlegg. I dag var det en full gruppe som fikk testet ut de splitter nye kettlebellsa som er kjøpt inn. På Gullbrings plan over gruppetimer har jeg fått to kettlebellstimer, en som er for nybegynnere og ikke så erfarene og en for dem som har prøvd noen ganger før.

Det var en flott gjeng som fullførte dagens harde økt.

Kettlebellsøktene mine er todelt, en av delene er en teknikkdel mens den andre er en intensiv del. Under ser dere oppsettet på den intensive delen.

50 x Kettlebell swing

50 x Hopp med høye knær

40 x Kettlebell swing

40 x Hopp med høye knær

30 x Kettlebell swing

30 x Hopp med høye knær

20 x Kettlebell swing

20 x Hopp med høye knær

10 x Kettlebell swing

10 x Hopp med høye knær

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits