COOKIE MONSTER

Da har jeg enda en gang vært på den kreative siden og laget meg hjemmelagde energiprotein barer. Begge oppskriftene finner dere i tidligere blogginnlegg. Jeg har fått en del tilbakemeldinger på mine hjemmelagte proteinbarer og jeg synes det er gøy å høre at de som har testet det ut synes det er en genial og god oppskrift som er enkel å huske på sine treningsturer. Man kan lage energi/proteinbarer av nesten alt mulig bare man klarer å beregne riktig mengde med ingredienser. Så her er det bare bare til å trikse og mikse.

Ellers i dag har det gått i skole, trening og instruktørtimer i bodypump og spinning. Med andre ord har jeg hatt en busy dag her oppe i Bø. I morgen venter det mer skole, mer trening og enda mer jobb ;)

God natt folkens :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits