THE QUOTE

I dag kom jeg over en quote som jeg med første øyekast synes var helt på trynet. Denne quoten fulgte meg gjennom hele dagen og fikk meg til å tenke. Nå innser jeg at den kanskje ikke var så på trynet som ved første øyekast. Jeg tolker denne quoten med at man kanskje ikke bør ha som mål å være lik "alle" eller "noen" andre. Kanskje man heller burde tenke på hva som er best for seg selv og kanskje finne sitt eget særpreg. Jeg tenker kanskje spesiellt på personer som er i treningsstudio. Mange har en eller flere personer de vil bli som, enten ha en 6 pack som ser slik og slik ut, biceps som den, bein som den eller rumpe som den. Det er ikke å legge sjul på at også denne tanken er i mitt hode iblant når jeg trener. Kanskje man heller burde tenke på hvordan man selv føler seg best og hvordan man selv vil være.

Hvorfor er det egentlig slik at man vil være som alle andre og hvorfor kan man ikke bare fokusere på seg selv ? 

Kanskje er det noe med det, man får jo ekstra motivasjon dersom man vet at slik kan man bli dersom man gjør noe og slik kan man bli dersom man gjør noe annet. Hvis alle tenker at de vil bli som alle, vil det etter hvert bare være like mennesker og hva har man da oppnådd ?

Her er hvertfall quoten som fikk meg på disse rare tankene, håper dere skjønte noe av hva jeg babblet om her :P
Hva er dine tanker når DU leser denne quoten ?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits