HVORDAN ER DET MULIG

I går skulle jeg ta toget fra Kristiansand og hjem til Bø etter en fantastisk helg på Hovden. Men det viste seg at jeg måtte medberegne en liten WOD (workout of the day) like før toget mitt skulle reise. 

Det hele startet med at toget var 45 minutter forsinket, deretter møtte jeg Mads (en kompis fra Bø) som også skulle ta toget. Toget kom og jeg gikk inn og mot plassen min der det selvfølgelig satt et gammelt ektepar. Jeg sa at jeg hadde den ene av plassene og han så på billetten sin og sa at det hadde han også. Jeg tenkte ikke noe over at det var noe ugler i mosen og satte meg ned noen seter lengere fremme.

Omtrent to sekunder før toget skal til å gå, banker det hard på togvinduet. På utsiden står Mads og peker mot døra. Jeg løper bort og åpner for han, han spør om jeg har tenkt meg til Bø eller Stavanger. Jeg ser dumt på han før jeg forstår at jeg har satt meg inn på toget til Stavanger (feil tog / feil retning). 

Toget som skal gå mot Bø og Oslo skal til å reise det også. Jeg kaster ut bagasjen min og sprinter inn på riktig tog. 

Ble ellers en del ekstra forsinkelser med toget i går så jeg fikk ikke lagt meg før i 24 tiden :P 

Stress dag kan man si :)

PS: Tiden på WODen var vel rundet 12 sekunder. Med andre ord gjennomførte jeg det overnevnte på en meget kjapp tid ;)


http://www.google.no/imgres

Én kommentar

Helene

28.01.2013 kl.16:25

Digger Bloggen din

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits