THE NEW CF STYLE

I  dag har det vært en flott dag med mye trening og skoleaktiviteter. 

Dagen begynnte med noen timer med coaching og ledelse, før Tor Helge skulle ha elevstyrt time i FAH (fysisk aktivitet og helse) faget. I dag var temaet trening for pasienter med angst. 

Etter skolen bar det ned til Gullbring for å ha kettlebells introkurs for ansatte. Deretter var det tid for min første økt for dagen, nemmelig styrke på bein. Etter økta var det å skynde seg hjem for en rask matbit før en halvtime med løping som oppvarming til CrossFit sto for tur. 

30 min med behagelig cardiotrening var over og nå var det bare CrossFiten igjen. I dag tenkte jeg det var på tide at noen måtte være litt kreative, så her bestemte jeg meg å ta initiativ til en ny CrossFitstyle innen outfit. Dagens outfit ble sponset av Dag Andre Moldal og kan ses på bildene under ;) 

WODen i dag så slik ut:

WORM UP

21-15-9

Air squat

Push-ups

WOD 29.01.13

400 m løping 

21 squat (60 kg)

400 m løp 

15 squat (60 kg)

400 m løp

9 squat (60 kg)

Tiden min i dag ble 5.27 min

Her får dere noen bilder fra dagens CrossFit @ Gullbring.
PS: Dersom dere lesere vil at jeg skal kjøre CrossFit med andre outfits er jeg åpen for forslag ;) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits