BRA AVGJØRELSE

I dag fikk jeg for første gang med Kaja (hybelsamboer) på en morgentrening kl. 07.30. Hun tvilte veldig dagen i forveien, men tok til slutt besluttningen om å bli med. Jeg må si jeg ble meget imponert når jeg så hva denne jenta presterte på denne tiden av døgnet hvor hun ellers ville lagt og sove. 

Økta jeg hadde lagt opp til Kaja besto av en fin utholdenhetsdel for etterpå å kjøre noe styrke for mage og legger. Varigheten totalt var rundt 1 timer og 15 min.

Slik så økta hennes ut:

3 x

500 meter jogging 

500 meter gåing med 2 x 8 kg Kettlebell

Finisher var: 1000 meter hurtig jogging/løping

 

Mage:

100 wheelroll (AB aparat(et hjul man holder i og ruller ut og inn)

Legger:

To runder med:

50 x tåhev m/ 20 kg 

50 x tåhev uten vekt

Her er flinke Kaja in action :)2 kommentarer

uKnow

13.02.2013 kl.01:16

Hallais! Har bare noen spm. når det kommer til treningsoppsettet ditt:

Hvordan fordelte: 100 AB rollout, 50 tåhev M/U vekter? Vil det være mest lønnsomt å kjøre dette i ett eller dele det opp så det blir bedre kvalitet på gjennomføringen?

Hvorfor bare en øvelse på magen? Kunne det med fordel vært delt opp til eks. 4*10 AB rollout fra stående posisjon, 2*15 sidehev, 2*30 V-hold med medisinball side to side og max extended leg raise to bar? Bare lurer =)

Til Kaja, STÅ PÅ!! No pain, No gain!

Sondre

21.02.2013 kl.00:33

Grunnen til at treningen ble som den ble, var fordi vi begge skulle på skolen og hadde dermed en tid vi måtte være ferdig. Jeg fikk vite hva Kaja ville trene og la dermed opplegget slik at hun fikk mest cardiotrening med litt styrke etter.
Fordelingene av AB rollout og tåhev så slik ut:
10 x AB rollout - 30 sek pause X 10
50 x tåhev med vekt
50 x tåhev uten vek
50 x tåhev med vekt
50 x tåhev uten vekt

Godt spørsmål og håper svaret er ok :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits