KRASJ

Heisann dere lesere.

På fredag reiste hele FAH klassa til Raulan på befaring. Vi kjørte samlet opp med bilene, fikk en praktisk økt med pasienter og foredrag. Da alt var ferdig kjørte vi hver for oss tilbake til Bø. De jeg kjørte med valgte å stoppe på en butikk for å få i oss litt mat, mens resten av bilene fortsatte turen hjem. Da vi var ferdige med å kaste i oss maten begynte turen hjem for oss også. Men bare etter 10 - 15 minutter med kjøring så vi noe som fikk sperret opp øynene våre. 

Der sto det en bil i grøftekanten som tilhørte en fra klassa. Vi stoppet og gikk bort for å høre hva som hadde skjedd. De hadde da møtt på en bil som hadde kommet i full fart, truffet kanten av veien og snurret rett i han. 

Bilen så ikke ut, men de kom seg omsider til Bø.

Er glatt for tiden folkens så kjør forsiktig ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits