NYTT KRASJ OG VASKING

Nå har det gått noen dager siden siste blogginnlegg. I løpet av den tiden har jeg rukket å være med på et nytt bilkrasj, vært sammen med gode venner og vasket hybelen til Tonje.

Det hele begynte med at jeg skulle sitte på med Maren (en venninne) hjem fra Bø for å begynne i praksis hos Solsiden PT-senter i Kristiansand førstkommende mandag. Etter en times tid kom vi rundt en sving og møtte på en bil som hadde sklidd ut av veien og havnet i en fjellvegg. Vi fikk tilkaldt en traktor for å få han opp og sto bilvakt for trafikken. Da traktoren hadde fått trukket opp bilen så vi at det hadde gått bra med bilen. Den hadde kun fått en liten bulk i siden.

På kvelden i går var jeg sammen med Tonje og noen av hennes studievenner. Det var en fantastisk kveld med mye moro.

I dag var det vaskedag hos Tonje. Så her var det bare å finne frem bøtte og klut og sette i gang. Dette er det jeg må gjøre når jeg har en treningsfri dag, men i morgen er det igjen klart for 2 x 4 x 4 intervall.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits