GODBITER

I dag har det vært nok en fantastisk dag i praksis. Jeg har både observert, gitt råd og ikke minst deltatt på timer. Jeg var så engasjert med jobbinga at jeg til og med måtte ty til kjøpepizza til middag. Dermed testet jeg like så godt ut den nye pizzaen fra grandiosa, nemlig kebabpizza. Må si den var ikke like god som ordentlig hjemmelaga pizza, men helt ok.
Solsiden tilbyr hver fredag gratis frokost fra 08.00 til 12.00 der de serverer hjemmelaget brød med masse godt pålegg. I morgen har Thomas og Jonas gitt stafettpinnen videre til meg og jeg må derfor stille med tidenes frokost. Lista ligge høyt så jeg vet at det ligger press på meg ;)

Derfor skal jeg ta å gi alle frokostbesøkende en ekstra godbit. Det vil med andre ord si at det blir sunne muffin alla Sondre :)

Jeg har i dag laget to varianter. En variant med skogsbær og en med variant med eple og kanel.

Hva synes dere lesere om disse godbitene ?

Én kommentar

06.03.2013 kl.13:30

Kan du legge ut oppskriften på de muffinsene ?

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits