WORK HARD PLAY HARDER

Dagen min begynte med frokostlaging på solsiden PT-senter. Siden dat var jeg som skulle lage frokosten i dag, tenkte jeg å servere det lille ekstra slik at Thomas og Jonas må fortsette med å holde "standard" etter jeg er ferdig med praksisen. Jeg tror frokostmuffinsa falt i smak, for før det var gått 1,5 time var samtlige 18 muffins borte. Neste fredag tenkte jeg igjen å melde meg frivillig til å stille med frokost og selvfølgelig blir det igjen frokostmuffins.


Senere på degen var det jobbstart hos Atletica treningssenter i Aredal. Her skulle jeg i dag ha både spinning og kettlebellsøkt. Selv om det ikke var så mange deltakere i dag gikk det unna og jeg tror deltakerene fikk svettet fra seg. Forhåpentligvis vil de merke noe stølhet og smerte i morgen tidlig. 

Etter det var det tid for siste 4x4 intervall av 2 for dagen. I morgen er siste dag med intervensjonsprosjektet og jeg kjenner det at det skal være godt å bli ferdig for så å få noen fridager uten hard trening.

I morgen skal jeg igjen ha både spinning og kettlebellsøkt, så dersom du er i nærheten av Atletica er det bare å hoppe med.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits