IF IT IS IMPORTANT TO YOU, YOU WILL FIND A WAY

Her for leden kom jeg over en quote som fikk meg til å tenke på hva jeg vil de neste årene angående trening og idrett. Da jeg leste den begynte jeg å tenke på unskyldninger og andre ting som har hindret meg med videre fremgang i det som i mitt liv har en stor verdi, nemlig trening og sport / konkurranser. 

Dersom man vil nå sine mål, enten det er innen sport, skole, trening osv, må man gå inn for det 100 % og dersom man feiler en gang må man prøve på nytt. Dersom man har feilet 100 ganger, må man heller ikke gi seg. Det alt dreier seg om er å klare og finne den riktige veien. Man har kanskje funnet de 100 veiene som er gale, men innerst inne skal du vite at det finnes en vei til suksess. Svik er ikke å falle ned, men nekte å komme seg opp, frem og videre.

Det man ofte kan se er at men lager unskyldninger for å skjule det man ikke klarer. For min del kan jeg ofte komme opp med unskyldninger for ikke å jobbe jevnt mye med lekser som jeg i perioder burde hatt et større fokus på en trening osv. Her handler det om hva som står sterkest hos hver enkelt av oss og hva vi velger å prioritere. For meg er det med utdannelse viktig, men jeg har andre verdier rundt meg som jeg setter høyere og dermed mer prioritert. Ting som kjæreste, familie og trening er det som har størst verdi hos meg.

Quoten jeg kom over er denne:


http://nhne-pulse.org/quote

Én kommentar

minverdensomungdom

09.03.2013 kl.22:55

kult innleg :-D

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits