SOLSIDEN PT-SENTER

Nå har jeg igjen begynt på skolen etter to flotte uker hos Solsiden PT-senter i Kristiansand. 

I løpet av disse ukene har jeg fått lov til å fungere både som personlig trener (PT) og som gruppeintruktør. Det ble gjort slik at vi gikk sammen om å finne kunder som var aktuelle for meg å trene i løpet av de to ukene jeg var hos Solsiden. Jeg hadde totalt mellom 4-5 PT-timer der jeg laget en treningsplan og gikk gjennom øvelser og teknikk. Som sagt over fikk jeg også muligheten til å kjøre noen gruppetimer i løpet av den andre praksisuka. Det ble satt opp tre gruppetimer som var relativt tunge. 

Dette var gruppetimene som ble satt opp:

1. Høypuls

2. Cross X

3. Bootcamp / Fucamp (Fucamp er det Jonas Kumlemark som har patent på)

Ettersom at min første praksisperiode for det meste sto av observasjon trengte jeg ikke å observere på samme måten denne gangen. Hovedsaklig gikk jeg og snakket med kunder, delte ut litt spørreskjemaer osv. Det er viktig at man får litt innspill fra alle kunder om hvordan instruktørene på Solsiden klarer å opprettholde treningsmotivasjonen til sinde kunder og dermed ikke bare fra mitt eget synspunkt.

Jeg har en følelse av at jeg har økt min kunskap og kompetanse rundt det å være en personlig trener og jeg ser frem til det å kanskje kunne jobbeinnenfor dette feltet en gang i fremtiden. Både det å vite at man har en stor betydning hos sine kunder, klarer å gjøre slik at kundene oppnår sine målsettinger og ikke minst det sosiale sammværet innen et slikt felt er noe jeg brenner for og synes er veldig interessant.

Her er noen bilder fra Solsiden PT-senter:

TAKKER SOLSIDEN PT-SENTER OG DERES KUNDER FOR EN FANTASTISK PRAKSISPERIODE :D


Én kommentar

Henriette

13.03.2013 kl.04:01

Drit god blogg! Blogger ikke selv, men har fått om en kjempe bra konkurranse! Premien er et gave kort, så den er verdt å bli med på! Kanskje du har flaks? :-D

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits