DAG 1 AV TOUR DE SKI

Da var de to første etappene og dag en av Tour de ski Bø unnagjort. Nivået og innsatsen hos deltakerene var utrolig høyt og fantastisk bra. Under ser dere hva vi var gjennom denne første dagen.

Fredag
1. Prolog. 2 km. Klassisk. Grønkjær
2. Sprint. Fristil. Grønkjær

Da etappene nå er over, ser man at sjefen er helt sjef og de gamle er fortsatt eldst. Den som gikk av med seieren i dag var selvfølgelig sjefen sjøl (Hansiboy). Han gikk et fantastisk løp og jeg vil si at han vant overlegent i dag. 

Det virket som om alle synes dette var gøy men at det begynte å bli noe kaldt og guffent etter nesten 3 - 4 timer utendørs i snøvær.

Jeg selv fikk en 4. plass i dag og henger med, men jeg merker nå at beina mine er helt kjørte og at det er en stund siden jeg sist hadde ski på beina. Men med et slikt nivå ville jeg nok ikke hatt mye til sjanse selv om jeg hadde litt bedre teknikk, stått mer på ski eller hatt bedre styrke i beina ;)


http://www.dagbladet.no/2012/01/08/sport

I morgen venter det en ny dag med nye muligheter. Morgendagen kommer til å bli lang, hard og ikke minst tung :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits