TOUR DE SKI DAG 2

I dag var det klart for etappe 3 og 4 på dag nummer 2 av Tour de ski Bø. I natt hadde det lavet ned rundt 20 cm med nysnø og på grunn av dette valgte vi å kjøre både den 1. og den 2. etappen på Grønkjær der det var nykjørte løyper. 

Etappene i dag så slik ut:

Lørdag
3. Intervallstart. 3 km. Fristil. Lysløypa Bø
4. Langløp. 15 km. Klassisk. Vihus

Ikke uforventet var det Hansiboy (sjefen) som trakk det lengste strået i dag også, og stakk dermed av med seieren på begge etappene. Ellers gikk alle de andre også et fantastisk løp. Noen var fortsatt stive og støle fra i går men presset seg gjennom totalt 18 - 20 km med motbakker og trått føre denne dagen. 

Jeg på min side var svært fornøyd med dagens etapper. På etappe 3 som var tre kilometer sprint fristil, endte jeg på en 5. plass. Da vi hadde hatt en liten times pause, var det igang med etappe 4 som var 15 km klassisk. Her havnet jeg på 2. plass etter et nervepirrende spurtoppgjør.

Under ser dere en del bilder fra dagens Tour ;)


Sjefen sjøl gjør finishen på konkurranseskiene sine.

Iver klar til start, dette er det nermeste du kommer Bjørn Dæhlie i 94 :D

Her har vi oss en velfortjent pause etter 1. etappe.

God stemning i "varmestua", men noen er opptatte med presis restitusjon. Bare en time til start Sjefen ;)

Noen sikerhetsjekker tidsskjemaet slik at det ikke skal jukses. Noen av deltakerene har nemlig sine kjære i sekriteriatet og derfor er det viktig med sikerhetssjekking. Andre gjør seg klare til etappe nr.2 og legger på siste smøringen på skia før 15 km setter i gang.

Under ser dere en rekke bilder fra målgang etter etappe nr. 2:
I morgen er det klart for siste dag i Tour de ski Bø. Da venter det oss først en  2 x 3 km lang løype med skibytte før vi skal sette i gang med monsterbakken ;)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits