DA VAR TOUR DE SKI BØ OVER FOR I ÅR

Det har vært en hard helg med mye konkurranse. I dag hadde vi som sagt en etappe som besto av 2 x 3 km skibytte før vi skulle i gang med monsterbakken. Før dagens etapper lå jeg ann til en 3. plass. Da vi skulle i gang på monsterbakken hadde 1. plassen en ledelse på 2 min og 26 sek, mens 2. plassen hadde en ledelse på 13 sek. Hele monsterbakken var totalt rundt 1,5 km lang og hadde en stigning jeg aldri har sett maken til. 

Som dere nå sikkert skjønner hadde jeg ikke sjanse på 1. plassen, men klarte å ta igjen 2. plassen etter ca. 300 meter og klarte å holde avstanden helt til topps. Det vil med andre ord si at jeg fikk en 2. plass totalt under årets Tour de ski Bø, noe jeg selvølgelig er superfornøyd med.

Noe jeg på den andre siden ikke er så fornøyd med, er at det var sjefen min som vant og at jeg dermed kommer til å få høre det resten av min studietid her i Bø. Dermed satser jeg på å ligge i hardtrening slik at jeg kan slå han på neste års Tour ;)

Da jeg kom hjem var det klart for litt ekstra kos til middag.Bilder fra denne siste dagen kommer siden ettersom det ikke var jeg som tok bilder i dag, så følg med ;)

HVA HAR DU GJORT I HELGEN ?

2 kommentarer

Renate

18.03.2013 kl.04:41

Kjære blogger!!! Jeg bare liker denne blogen kjempe godt! Du er så flink. Kanskje jeg skal lese denne fast? Jeg har ikke blogg, men jeg har en lenke som er veldig bra. Det er en konk jeg akkurat har funnet. Du kan vinne gave kort på to tusen kroner! Meld deg på nå du og da!!! Kanskje du er heldiii!!!

Sondre

18.03.2013 kl.23:22

Heisann :) kjempekult at du liker bloggen min ;)
Jeg synes det er artig når folk er interesserte i det jeg skriver om ;)
Hvilken konkurranse er det snakk om og hva er lenken ?

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits