OPEN 13.2

Enten du er den mest trente på jorden eller det er første gang du konkurrerer i CrossFit, er det bare å sette i gang og prøve seg.

Crossfit Open vil sette konkurrentene gjennom fem treningsøkter over fem uker og starten går av stabelen mars 6 og slutter 7. april.

CrossFit open er en seedingkonkurranse / kvalifiserings WOD som gjør til at man seeder ut de som har muligheter for å komme med i CrossFit games / andre konkurranser. Det blir i løpet av denne perioden lagt ut flere WODs som personer må filme for så å sende det inn som bevis sammen med tid. Ut i fra hvor bra tid / hvor mange runder / repetisjoner du har, vil en jurie gå gjennom og se om du har det som kreves for å kvalifisere deg til den neste seeding runden og til slutt ende opp i Crossfit Games og konkurrere om å bli verdens best trente.

I går kjørte vi CrossFit open 13.2 WODen. 

Den ser slik ut:

10 AMRAP (As many rounds as possible) 35/50 - Det vil da si at man skal gjennomføre så mange runder / repetisjoner som mulig på 10 minutter. Jentene skal ha 35 kg og guttene skal ha 50 kg.

5 x Shoulder press

10 x DL (Deadlift / Markløft)

15 x Boxjump

Alle som møtte opp på Gullbring gjorde en fantastisk innsats og sto på helt til økta var over. 

Mitt resultat på denne WODen var totalt 10 runder som tilsvarer 300 repetisjoner. Dette er absolutt en WOD jeg anbefaler på det sterkeste. Det som er viktig er at man på forhånd har fått hjelp til å lære seg teknikken på de innvolverte øvelsene. 

Første delen av økta går med på å terpe teknikk før vi så setter i gang med WODen.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits