BLOGGDESIGN

Denne quoten synes jeg passer ganske bra til mitt følgende spørsmål. Jeg føler at gjennom bloggen min klarer jeg å inspirere noen til å bryte sin komfortsone og oppnå sine mål. Nå er det jeg som trenger hjelp til noe jeg ikke har peiling på over hodet. Dermed kan dere inspirere meg til å liste meg litt utenfor min komfortsone og kanskje oppnå noe sukse med bloggen min ;)


http://www.artisticglobe.com

Et av mine mål med denne bloggen er å prøve å skaffe meg sponsorer innen det jeg driver med, hovedsakelig da triathlon og trening.

Som dere lesere sikkert ser er ikke bloggdesignet mitt noe å skryte av. Nå har jeg tenkt å endre på dette. Jeg er ikke noe teknisk vidunder og trenger derfor noe hjelp til dette.

For å vekke interessen hos eventuelle sponsorer og for å få et større lesertall enn det jeg nå har, tror jeg det med et fett design på bloggen min vil gjøre susen.

I den annledning lurer jeg på om det er en god bloggdesigner innimellom dere lesere som kunne tenke dere å være som min høyre hånd i forhold til bloggdesign. Jeg har desverre ikke noe å tilby i gjengjeld, men jeg vil at det skal komme frem på bloggen min at det er denne personen som har laget designet på min blogg.

Dersom du kunne tenke deg dette eller synes dette virker interessant er det bare å sende meg en komentar på dette blogginnlegget. Send gjerne også en mailadresse jeg kan nå deg på.

Med vennlig hilsen Sondre

Én kommentar

Marianne

22.03.2013 kl.00:17

Heisan! Veldig flott blogg altså!!! Lurte på om du hadde lyst til å delta i konkurransen jeg har lagt inn her <3 (Har ikke blogg nemlig!) Håper du vinner!!!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits