HVILKET PROTEINPULVER ?

Som en oppfølger fra gårsdagens blogginnlegg har jeg fått noen spørsmål om hvilket proteinpulver jeg bruker. 

Jeg mener at det er viktig å anskaffe seg et produkt som er kvalitet over og ikke tenke for mye på om prisen er den rette. For meg som er en aktiv langdistanseløper og triatlet er det viktig at de produktene jeg bruker har vært gjennom en ekstremt nøye testing og godkjenning slik at jeg på ingen som helst måte trenger å være redd for at dette skal slå ut på en dopingtest dersom det skulle blitt aktuelt. Proteinfabrikken er en levrandør som sitter på mange gode produkter og selv om de kanskje ikke er de aller billigste er kvaliteten av ypperste klasse. 

Man må huske på at man får oftest det man betaler for.

Jeg har gjennom tiden brukt en del kosttilskudd fra proteinfabrikken som jeg har vært veldig godt fornøyd med. 

Et av produktene jeg har tatt i bruk fra Proteinfabrikken er 100 % Whey Protein. Dette produktet er et hurtigvirkende proteinsupliment å ta rett etter trening. Effekten av å ta dette suplimentet er at man vil kunne få en raskere og mer effektiv restitusjon. Produktet består av alle de viktigste essensielle aminosyrene og er velegnet for å oppnå best mulig oppbyggning og reprasjon av musklene.  


Under kommer det en liten liste over produkter jeg har prøvd som kommer fra Proteinfabrikken.

100 % Whey protein

Energy kick

Red force 

CUATRO Cell max

CUATRO Protonic

CUATRO Red force gel

Protonic sportsdrikk

Dersom det er noen av dere lesere lurer på i forhold til produktene og hvordan jeg synes de fungerte er det bare å slenge inn en kommentar ;)

Lenke til produkt:

 www.proteinfabrikken.no/default/Proteinpulver.aspx

http://www.proteinfabrikken.no/default/Proteinpulver/100-pcnt-Whey-Protein-3000g-Sjokolade-Proteinfabrikken-11100-p0000001792.aspx

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits