DÅRLIG UNNSKYLDNING

Hvorfor er det slik at du ikke får trent så mye som du hadde tenkt deg ?

Det aller vanligste man hører er at folk ikke har tid til trening. Både jobb, unger og andre plikter kommer i veien.

En kompis av meg la ut et bilde som fikk  meg til tanken på hvor mye tid man EGENTLIG har i hverdagen. Trening trenger ikke ha en varighet på 1,5 - 2 timer. Dersom den er effektiv kan en økt med oppvarming vare i rundt 15 - 20 minutter, og i tillegg kan man gjøre det i sin egen stue. Så hvor sitter da egentlig problemet ?

JO ! 

! FACEBOOK !

Studier viser at vi nordmenn bruker rundt 45 minutter på facebook hver eneste dag. Dette vil i utgangspunktet si at en gjennomsnittig nordmann kunne trent 45 minutter hvar dag dersom man byttet facebook ut med trening. Så folkens, det finnes ingen unskyldning for å ikke trene :)

Her er bildet kompisen min fant.

Kompisen min er en kar som for en stud tilbake satte mye forran skjermen og var glad i mat. En dag bestemte han seg for at nok var nok. Nå har han trent godt over en lengere periode og ser helt fantastisk ut. En dag skal jeg prøve å få intervjuet han til bloggen slik at historien hans kan inspirere andre ;)

 

 

 

Én kommentar

Stine Camilla og Elise

28.03.2013 kl.11:12

Hei

På bloggen vår skal vi ha en må gjøre video , legg igjen en kommentar om hva vi kan gjøre

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits