PAPPA PÅ TRENING

Pappa er en maskin. Han har opp i gjennom sine snart 60 år trent masse langdistanseløping og sykling, han har meritter mage bare kan drømme om. Totalt har han gjennomført godt og vel 70 maraton og en rekke halvmaraton og andre løp. Har har også syklet Tronheim - Oslo en 5 - 6 ganger. For en del år tilbake fikk han en skade som gjorde til at han ble sittende mer stille. Kombinasjonen av noe dårlig kosthold og lite trening, gjorde til at han en periode veide opp mot 113 kg. Nå har jeg og min lillesøsster fått han til å begynne å trene mer, men nå er det styrke og kondisjon på senter. Siden jeg ikke bor hjemme er det ofte min lillesøsster som holder han far i skinnet. Pappa trener nå gjevnlig og tar utfordringer jeg sender han på strak arm. Han følger også noen av treningsøktene jeg skriver på bloggen min. Han har nå kuttet ned på småspising, søtsaker, brus og liknende. Bare ved litt reduksjon av dette inntaket og noe fysisk aktivitet, har han snart gått ned 13 kg i løpet av en 4-5 måneders periode.

Her for leden var pappa med på sin første gruppetime med instruktør. Og hvem tror dere indtrutøren var ?

Riktig, det var meg :)

Timen var en knallhard kettlebellstime / Crossfit ish med en enda tyngre avslutning. Dette var en form for trening pappa aldri hadde prøvd før. Alle som deltok på økta klarte seg megabra og fullførte med stil.

Neste ukeblir det mest sansynlig ny Kettlebellstime på Atletica, så da er det bare å stille opp dersom du er i nærheten av Arendal ;)

Her ser dere noen bilder av min far in action ;) 


Én kommentar

Liv Haugslien

01.04.2013 kl.15:04

Du ligner bare "littegranne" på faren din ;)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits