EN LITEN PAUSE

Nå har det seg sli at jeg ikke har skrevet på et par dager. Tingen er den at jeg skal ha muntlig fysiologieksamen til tirsdag. Dette er en eksamen som krever MYE pugg. Dermed får jeg ikke skrevet mer blogginnlegg før eksamen er unnagjort. Jeg skal opp til eksamen til tirsdag og skal sørge for at første blogginnlegg kommer tirsdag kveld. Håper dette går greit :)

Kos dere masse de neste dagene. Dersom dere har tenkt å trene, så tren litt for meg også ;)

http://www.studentum.no/utdanning/grunnmedisin-57374

2 kommentarer

Tina

03.04.2013 kl.22:11

Lykke til med eksamen Sondre!:) Det kommer nok til å gå fint:)

Trine

04.04.2013 kl.18:37

Hallo på do! Sinnsvakt bra bloggg. Du tar den liksom så seriøst. Det blir gøyere å lese da! Jeg blogget før, men det var så mange ekle kommentarer at jeg orket ikke mer. Det må ikke skje med deg! Da vinner de dumme. Men jeg har noe til deg :-D! Jeg ble akkurat med i en bra konkurranse hvor du kan vinne en iPad mini. Jeg har kjempe lyst på en, så jeg håper jeg vinner, men kanskje du har mer flaks enn meg?! :-D Prøv da vel!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits