AMBASSADØR FOR ADIDAS

Nå er jeg endelig tilbake igjen etter en stressende eksamensperiode. Nå har jeg muligheter for å bli sponset og håper jeg kan lykkes med det. Under kommer litt om hva dette dreier seg om.

Jeg er nå med i en konkurranse for å bli ambassadør / sponsorobjekt for Adidas. Dette er noe som kan bety mye for meg og dersom jeg vinner vil tiden fremmover kunne bli spennende. I denne konkurransen kan jeg vinne utstyr og jeg vil få oppfølging fra en profftrener som er med i Adidasteamet. I sammenheng med denne konkurransen er det positivt med LIKES. Under kommer det en veiledning for hvordan dere kan LIKE meg på Adidas sine sider.


http://www.facebook.com/photo.php

1. Følg link 

http://www.facebook.com/adidasRunningNO?sk=app_493801977348218&app_data

2. Trykk deg inn på GALLERI

3. Finn bildet av meg og trykk LIKE

Hjelpen din vil mest sansynlig hjelpe meg på veien til å kanskje bli ambassadør for Adidas :)

Jeg setter stor pris på at du bruker tiden din på dette og dersom du har lyst til at jeg skal få mange LIKES, er det bare å deler denne linken med andre ;)

På forhånd takk :D

 

2 kommentarer

Nina

18.04.2013 kl.23:41

Hmm, får ikke 'lika'! Finner ikke noe bilde av deg (eller noen andre) på den sida :-/

Sondre

18.04.2013 kl.23:55

Jeg tror de har stengt for mulighetene til å stemme :P

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits