TIL SKREKK OG ADVARSEL
Jeg skriver dette innlegget litt på kanten sent, men sent er vel bedre enn aldri. 

Store deler av denne dagen har gått med til soving, litt trening og jobbing. På slutten av kvelden spurte min danske venn Rune om jeg ville være med å se kino kl.22. Jeg trodde at dette var en OK kinofilm, men det skulle vise seg å være noe av det dårligste jeg har sett på lenge !

Filmen handlet om en zombie som forelseker seg i en jente og etterhvert som filmen drar seg ut, blir han mer og mer et menneske og de forelsker seg osv, osv, osv. Vi fant fort ut av at filmen kanskje ikke egner seg for tre godt voksene mannfolk som er passert 20. Menmen, vi har nå sett filmen og avfyrer et varselskudd til andre som holder på å bli dratt med på denne filmen.

WARNING !

Filmens navn er: 

Warm Bodies

Beste komentar i filmen: Zombie: Damn we`re slow :D

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits