EN TANKE TIL BOSTON

Natt til tirsdag rundt halv ett norsk tid skjedde det man ikke tenkte kunne skje. Under Boston maraton gikk det av to bombe som både drepte og skadet. Trolig er tallene på omkommende 3 og skadde på nermere 180. 

Jeg vet med meg selv at Boston maraton er et maraton som mange nordmenn setter høyt på drømmelista, og at det var nordmenn med på løpet i år også. Slik jeg vet er det ingen nordmenn som verken har omkommet eller blitt skadet. Det var mange personer, også barn som sto ved målstreken og hadde foreldre, besteforeldre, søsken og venner  som de skulle heie inn de siste metrene før målgang. Det var akurrat her den ene av de to bombene gikk av. Det vil med andre ord si at det var barn blandt de omkommende og skadde. Martin Richard var en gutt på 8 år som skulle heie sin far over målstreken, han ble terrorangrepets yngste offer.

Det er tragisk at terror finnes og hvertfall når det rammer slike flotte arrangementer og så mange flotte uskyldige mennesker.

Jeg vil med dette blogginnlegget sende mine tanker til de omkommende og skadde som ble rammet under Boston Maraton 15.04.2013.

BlastScoop

boston bombing 1

BOSTON MARATHON DAILY MAIL 16.4.2013

Kilder:

http://tundratabloids.com/

http://foxnewsinsider.com/2013/04/16/early-prime-lineup-on-the-terror-in-boston/

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.10988170

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits