UTI MED MEG

I dag var det jobbdag for denne karen. Jeg hadde time, veiledning og avsluttet siste del av dagen som svømmevakt. Det var lite folk i badet denne kvelden og de som lå i heitehølen og koste seg var venner av meg. Følgende skjer i det jeg kommer inn i bassenget for å bytte med vaktpartneren min.

Jeg og en kompis som ligger i bassenget begynner å være ekstremt teite og løper rundt som noen tullinger. Etterhvert går løpingen over til litt småbryting. Jeg få tak i hode hans, men det viser seg at det er ikke mye hjelp i det. Han tar et godt tak rundt meg og lemper meg uti bassenget. 

Hele saken er faktisk fantastisk morsom, siden jeg ikke hadde med meg noe skift måtte jeg ned i gjenglemten og finne en shorts som sikkert tilhører en 14 åring og et par sko i str 49.

GJETT OM DET SÅ DUMT UT DA !

PS: HEVNEN ER SØT !!

FORSLAG TAS I MOT MED ÅPNE ARMER ;)

'

Én kommentar

Jon filip

19.04.2013 kl.00:35

Du kan tilgi han å gi han en klem (a)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits