HOLMENKOLLSTAFETTEN

I går reiste gjengen fra Skarphedin friidrett inn til Oslo for å delta på Holmenkollstafetten. Det var en gjeng med sommerfugler som kriblet i magen før start og det pleier som oftest å tyde på at man er klare for å gi alt. Vi hadde en teamsammling før alle jogget ut til sitt startområde. Starten gikk og vi var i gang.

Etter 14 godt gjennomførte etapper sto spenninga til å føle og ta på. Hadde vi satt ny personlig bestetid i klubbsammenheng og hvordan hadde vi klart oss mot de andre lagene.

Da treneren kom, var det med gode nyheter. Vi hadde nemlig tatt en sterk 8. plass i klassen F2 Menn senior med tiden 58 minutter og 31 sekunder og satt ny klubbeste for Skarphedin.

Dette var godt nok resultat for treneren som stillte opp med både medaljer, brus og pizza etter løpet ;)

BRA JOBBA SKARPHEDIN !!!
Én kommentar

14.05.2013 kl.20:58

Hei! Elsker bloggen din og er fast leser, besøk våre blogger ;)

www.infinityl0ve.blogg.no og www.runawaymilla.blogg.no

Takk på forhånd. <3

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits