TRENING, BEACHVOLLEY OG AUAUAU

I dag var det en tidlig start på dagen med trening fra 07.30 - 09.30. Dette var en effektiv økt der hovedfokuset var på bein og skuldre. Beinøvelsene var tunge men følelsen man sitter igjen med etter økta er helt magiske. Midt i treningsøkta kom både Ingrid og Bjørnar innom og skulle selvfølgelig trene bein de også. Selv med bare fem personer i styrkerommet ble det kø ved knebøystativet. Men det varmer mitt hjerte og se god, sunn, norsk ungdom trene.

Beinøkta mi så slik ut:

5 x 5 repetisjoner

Knebøy

Sumo knebøy

Markløft

Tåhev (50 rep m/ 100 kg + 50 rep u/ vekt)

Videre etter treningen skulle jeg møte en gjeng fra klassa for å øve litt til muntlig eksamen i Instruktørrolla som er førstkommende onsdag. På grunn av fantastisk fint vær ute, ble det ikke mange timene tolmodigheten strakte til. Vi endte med å stikke opp på skolen for å spille sandvolleyball i steden. 

Jeg og ei venninne av meg spillte sammen og det første hun sa før vi skulle i gang med å spille var at jeg måtte smøre meg med solkrem. Jeg kjekket meg opp og sa at solkrem var for pingler og at det hvertfall ikke var nødvendig. Etter 4-5 timer med spill kan jeg vel mildt  sagt si at jeg angrer på at jeg ikke hørte på henne. Nå sitter jeg og føler meg som en nygrillet julegris. Menmen, som jeg pleier å si: "Rødhet blir brunt om et par dager" eller  "Red is the new brown".

I morgen venter mer fint vær og mer volleyballspilling. Med andre ord: En ny mulighet til å bli brun ;)

PS: DRISTIGE BILDER AV EN SOLBRENT KROPP :P

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits