EKSAMEN VS TRENING

Nå har middagen sunket, morgentreningen ble unnagjort før kl. 10 og fire timer med beachvolley er unnagjort. Det er irriterende at det alltid skal være så fint vær når jeg har eksamen ? Det er så vanvittig vanskelig å holde fokus når temperaturen overstiger 30 grader og alle dine gode venner spiller beach. Heldigvis har jeg Caroline som klarer å få meg til å holde fokus en liten periode av gangen. 

Nå begynner sola å gå ned og da ser jeg anledningen til igjen å hente frem bøker, kompendie og hefter slik at jeg kan gjøre noe mer forberedelser frem til eksamenen på onsdag. 

Kveldsøkta mi i dag ble en rimelig hard kettlebellsøkt der jeg til slutt måtte ty til noen hjemmemekka herdningsbånd. Målet var 300 kettlebellswing og etter 200 kom bloddråpene plipprende. 

I morgen er det meldt regn og for en gangs skyld håper jeg det blir det slik at jeg kan få lest skikkelig. 

Det er helt tydelig at jeg liker nok best å tilbringe tiden min ute med venner og med trening enn å sitte inne og lese i bøker ;)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits