SNART FERDIG

I det siste har det blitt litt ymse med skrivingen min her på bloggen, dette er rett og slett på grunn av mye jobbing med eksamener. Nå de siste dagene har jeg sittet og planlagt den siste eksamenen for dette skoleåret. Faget jeg skal opp i er FAH (fysisk aktivitet og helse). Denne eksamenen går ut på at jeg skal ha en praktisk økt for en gruppe med passienter/deltakere for så å forsvare økta mi etterpå. Oppgaven jeg trakk gikk som følger:

"Du skal trene en gruppe personer med fibromyalgi. Lokalet er varmtvannsbasseng, og målet med økten er styrke og stabilitetstrening. Du må bruke flytemidler i hele/deler av økten. Annet utstyr er valgfritt. Økten skal inneholde oppvarming, hoveddel og avslutning, og du har 45 min til rådighet. Du har selv ansvar for å sjekke at eventuelt utstyr er tilgjengelig".

Jeg trenger gjerne litt forslag på forskjellig musikk jeg kan bruke til økta, så sitter du inne med en sang du synes jeg må ha med, er det bare å kommentere under. Jeg trenger alt fra musikk som kan brukes til oppvarming, styrke og utøyning/avslapping.

Denne eksamenen er utfordrende, men jeg håper jeg klarer det greit. 

Videre etter denne eksamenen er fullført kommer det til å bli mer gjevn oppdatering ;)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits