BIRKEBEINERLØPET

Lørdag 07.06 gikk turen til Lillehammer og Birkebeinerløpet. Jeg reiste med en fantastisk gjeng fra Arendalsområdet som var klare for å kjempe seg gjennom Birkebeinerenes harde løype på hele 21 km. Vi kom sent opp så det var bare rett til sengs da bussen stoppet. 

Neste dag våknet jeg grytidlig. Starten min i pulje menn elite gikk kl. 10 og før jeg kunne starte måtte jeg opp til startområdet for å få startnummer og registrere meg. Klokka var 08.30 da jeg hadde ordnet alt dette og den neste timen gikk med til oppvarming og heiing på andre i laget.

Da alle hadde gjennomført kunne jeg se at alle hadde gjort en fantastisk innsats og oppnådd gode resultater.

Jeg gjennomførte Birkebeinerløpet på 1 time 23 minutter og 27 sekunder, noe jeg er kjempefornøyd med på begynnelsen av min sesong.

Superklare gutter (meg og Eivind)

Enervit is the shit ;)

Bånski

Kirsten i farta 10 K to go 

Og der startet jeg, 21 K to go

Eivind har akkurat passert målstreken og man kan se på stilen at tankene hans går noe alla slik: "Barneskirenn"


Etter et slik løp er det lov til å kalle dette middag.


Også kommer middagsluren som varte i rundt 4 timer ;)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits