SPONSOR I BOKS

Jeg har i en liten stund nå vært i kontakt med Sport 1 Tvedestrand som for en tid tilbake ringte og viste interesse for å sponse meg. I dag var jeg borte med temposykkelen min for å få den taksert. Dette er noe forsikringsselskapet trenger for at den skal kunne bli forsikret. 

I tilegg til dette fikk jeg med meg en godtepose hjem. I den var det blandt annet sko, treningstøy av forskjellige varianter, flaske, nøkkelknipe og en del Enervit kosttilskudd som er beregnet for utholdenhetsutøvere. 

I dag brukte Hans Einar (sjef) over tre timer på å hjelpe meg med sykkelen min. Jeg venter jo fortsatt på en sykkeldel til tempoen og den kommer forhåpentligvis i morgen tidlig. Men dersom den ikke skal dukke opp i posten har jeg en back-up. Hans Einar har turt å låne meg sin racersykkel som er fullspekket med hightech utstyr. 

Dette viser jo bare hvor serviceinnstillt og seriøs Sport 1 Tvedestrand er. Dersom noen av dere lesere bor i nærheten er det bare å stikke innom dersom dere trenger noe. De har alt enn trenger enten man er mosjonist eller toppidrettsutøver.

Her er noen bilder fra godteposen :D


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits