HOVE TRI

I dag var det klart for Hove Tri. Dagen startet med styrtregn og haggel. Alt tøy var gjennomvått før starten i det hele tatt var i gang. Med tanke på det sure været hadde jeg også flaks i dag. Jeg fikk akkurat klargjort temposykkelen min før start, slik at jeg kunne bruke den. I tilegg til dette hadde jeg også fått meg splitter nye Zoggs svømmebriller som viste seg å være helt fantastiske, jeg var ikke plaget med dugg og de satt perfekt. 

Jeg var foreløpig på 7. plass etter svømmingen og tapte deretter en del plasser på syklingen. Da løpedelen var i gang klarte jeg jevnt og trutt å hente inn noen plasser igjen. Over all havnet jeg på en 16. plass av 309 med tiden 2.22.39 og er med dette resultatet svært fornøyd. 

Arendal triathlonklubb som er arrangører for Hove Tri, skal ha masse skryt for et fantastisk gjennomført arrangement. Jeg vil da spesielt skryte av sikkerheten de hadde i år, både på lørdag under junior triathlonet og også dagens Hove Tri. De hadde også fått en flott struktur i skiftesone, noe som gjorde til at det var lett for utøverene å finne plassene sine. Så all hyllest til arrangørene.

I år fikk både jeg og Tonje sponset start av Team Agder Revisjon. Tonje fikk vite at hun var påmeldt for bare en 14 dagrs tid tilbake og stillte tøft opp uten noe videre mye trening innen triathlon. Hun endte på en solid 47. plass av totalt 155 i kvinneklassa. Jeg er skikkelig stolt.

Det er godt å kjenne at formen begynner å sitte og jeg gleder meg masse til det kommende Ironman 70.3 i Haugesund den 7. juli.

Her kommer en rekke bilder fra dagens arrangement:
2 kommentarer

Synne

16.06.2013 kl.21:30

Fin blogg, hadde vært koselig med en titt tilbake! :-D

Nikita <3

16.06.2013 kl.21:48

Kule bilder :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits