RINGSHAUGSDYSTEN TRIATHLON

I går reiste jeg til Tønsberg for å delta på Ringshaugsdysten triathlon. Dette var en sprintløype, noe som vil si en distanse som er: 750 meter svømming, 20 km sykling og 5 km løping. Ringshaugsdysten var et fantastisk triatlon som jeg sent kommer til å glemme. Fantastiske omgivelser, rask sykkelløype og 1,5 meter høye bølger gjorde et godt inntrykk på meg. 

Da jeg ankom Tønsberg og fikk sett på hvem som skulle delta fikk jeg en del nerver. Det viste seg at mange av de gode triathlonutøverene i norge skulle delta. 

Etter at både svømmingen, syklingen og løpingen var ferdig passerte jeg målstreken på tiden 1.05.10, noe som holt til en 10. plass totalt og en 5. plass i klassen. Dette er et resultat jeg ble svært fornøyd med.

Men det var en person som fanget min oppmerksomhet på dette triathlonet, det var Cesilie. Hun deltok i den nye "klassen" for høygravide. Det at hun klarer å fullføre et slikt triathlon på et slikt tidspunkt, synes jeg er imponerende. Når dere ser på bildene nedenfor vil dere på ett bilde kunne se meg og Cesilie, og tenker kanskje da at dere har sett henne ett sted før. Og ja det har dere. Hun var nemlig med på fjordårets 71 grader nord.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits