YTER MAKS MED YT

Her for leden fikk jeg en liten pakke fra Tine og YT. Jeg skulle smake og prøve litt produkter for siden å gi en liten tilbakemelding på hvordan jeg synes produktene fungerte i praksis. Jeg føler at YT er et skikkelig kvalitetsprodukt som man kan føle seg trygg på fungerer. Yt er et produkt som mange norske idrettsutøvere tar i bruk, og produktene dekker alle behovene en fysisk aktiv person trenger i sin hverdag.

YT har produkter som passer ypperlig før, under og etter treningsøkter. For min del som i all hovedsak driver med utholdenhetsidrett, dekker disse produktene alle mine behov. Jeg driver også en del med styrketrening som CrossFit og vanlig styrke på senter og har altid med meg en YT sportsdrikk (før og under økta) og en YT restitusjonsdrikk (etter økten) i baggen.

Siden jeg fikk disse produktene har jeg testet det en del til forskjellig typer idrett og trening og jeg må si at jeg føler at disse produktene er meget gode og gjør slik at jeg har energi til å fullføre den treningen som er planlagt. 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits